U bent hier: Home / Nieuws / Opinie / Bronnen van inspiratie voor het Brussels Gewest van morgen

Bronnen van inspiratie voor het Brussels Gewest van morgen

Elke maand een opinie tot in mei 2019
Illustration de l'actualité - cliquer pour agrandir

Hervé Feuillien


Al 30 jaar is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest leverancier van vernieuwende ICT-oplossingen en de drijvende kracht achter de digitalisering. Het CIBG doet er alles aan om van Brussel een aantrekkelijk, welvarend digitaal Gewest te maken, waar nieuwe technologieën bijdragen tot een betere levenskwaliteit voor eenieder en tot verdere economische groei.

Met het einde van de huidige legislatuur in zicht werden een vijftiental vooraanstaande personen uitgenodigd om in de periode van januari 2018 tot juni 2019 een opinie te publiceren op de website van het CIBG: allemaal krijgen zij op die manier de kans om hun visie voor het Brussels Gewest van morgen uit de doeken te doen en om hun wensen met betrekking tot de gewestelijke ICT’s te formuleren in de aanloop naar de volgende legislatuur (2019-2024).

Voor de decision-makers van ons Gewest zal elke opinie fungeren als maandelijkse bron van inspiratie op weg naar een inclusiever, digitaler en duurzamer Brussel, dat tegelijk een Smart Gewest is en een internationaal uitstalraam.

Hervé Feuillien, Directeur-Generaal

gearchiveerd onder: Categories: