U bent hier: Home / Nieuws / Nieuws / Een 2-sterren-Label Ecodynamische Onderneming voor het CIBG!

Een 2-sterren-Label Ecodynamische Onderneming voor het CIBG!

Illustration de l'actualité - cliquer pour agrandir
Het team van het Label Ecodynamische Onderneming van Leefmilieu Brussel heeft zopas het 2-sterren-Label Ecodynamische Onderneming toegekend aan het CIBG!

Het Label Ecodynamische Onderneming richt zich op alle activiteitensectoren in het Brussels Gewest en beloont bedrijven voor hun algemeen milieubeheer, met name op het vlak van afval- en waterbeheer, energieverbruik, mobiliteitsbeheer, enz.

De dienst Logistiek had in 2010 alles in het werk gesteld om een eerste ster te verkrijgen en heeft dus zopas een bijkomende ster ontvangen. Daartoe werden niet minder dan 19 nieuwe wettelijke verplichtingen in acht genomen en werden bijna 200 goede ecopraktijken rond 8 verschillende thema's voorgesteld met de verplichting om in het beste geval aan ongeveer 50% daarvan te voldoen!

Als essentiële ondersteuning voor de optimale werking van de holding CIBG - IRISteam - IRISnet heeft de dienst Logistiek een transversale functie die het hele CIBG aanbelangt, niet alleen voor het beheer van het dossier Ecodynamische Onderneming, maar ook voor een hele reeks verschillende diensten die aan onze medewerkers worden aangeboden, het beheer van het roerend en onroerend goed van het CIBG en de toepassing van de regelgevingen inzake milieu en mobiliteit.