U bent hier: Home / Nieuws / Nieuws / Een CIBG outfit voor Manneken-Pis!

Een CIBG outfit voor Manneken-Pis!

Illustration de l'actualité - cliquer pour agrandir

Manneken-Pis

In het kader van de feestelijkheden rond zijn 30ste verjaardag heeft het CIBG een outfit aan Manneken-Pis geschonken.

Een outfit met een naam – M@nneken CIBG – en meteen de eerste outfit uit het digitale tijdperk dat Manneken Pis zal dragen!

«Julianske» – zoals Manneken-Pis ook wel genoemd wordt – heeft zijn nieuwe plunje die dag tot 18 uur gedragen. De outfit heeft nu verhuisd naar de Garde-Robe van Manneken Pis, het splinternieuwe museum dat aan hem gewijd is en amper een boogscheut verder ligt.

Deze outfit wil niet alleen de 30ste verjaardag van het CIBG in de kijker zetten, maar ook promotie voeren voor de digitale beroepen.
In België werken meer dan 300.000 mensen in de ICT-sector, waarvan 40.000 in Brussel.
Het is dan ook een toekomstsector, die voortdurend evolueert en ook altijd op zoek is naar nieuwe medewerkers: in deze sector zijn immers bijna 30.000 vacatures. Ga trouwens regelmatig eens kijken naar onze vacatures op onze website!

In het kader van de feestelijkheden rond zijn 30ste verjaardag heeft het CIBG een outfit aan Manneken-Pis geschonken. Deze outfit wil niet alleen de 30ste verjaardag van het CIBG in de kijker zetten, maar ook promotie voeren voor de digitale beroepen.

gearchiveerd onder: Categories: